Lekker van het leven genieten met een hapje en een drankje

Geniet van de zomer met deze handige PRIMO-toestellen

Geplaatst op 1 juli 2024
Posted in: Nieuws
Lekker van het leven genieten met een hapje en een drankje

Lekker van het leven genieten met een hapje en een drankje!

Het is officieel, de zomer is vorige week echt begonnen! Waarschijnlijk staan de agenda's al vol met plannen om de vakantie te vieren met vrienden of familie. En hoe doen we dat het liefst? Met lekker eten en drinken natuurlijk! Laten we eens kijken wat PRIMO te bieden heeft.

PRIMO weet als geen ander hoe belangrijk het is om kinderen tijdens de zomervakantie te vermaken, of het nu tijdens speeldagen of verjaardagsfeestjes is! Bij een zonnige dag hoort natuurlijk een heerlijk ijsje. En als het weer wat minder meewerkt, dan is het altijd een goed idee om wafels of pannenkoeken te bakken.

 

PRIMO PR404IM IJsmachine - IJsmaker - Zelf Vriezend - Met Compressor - 1,2L - Zwart

Een ijsje smaakt altijd goed, maar zelfgemaakt ijs is nóg beter! Met de PRIMO ijsmachine tover je eenvoudig je eigen ijs op tafel. Met een capaciteit van 1,2 liter en een krachtige compressor maak je in ongeveer een uur je eigen gelato, sorbet of frozen yogurt. Dankzij het aanpasbare deksel met kijkvenster en de meegeleverde accessoires, zoals een spatel en maatbeker, is dit toestel een must-have voor elke zomerse dag. Zoek je nog een lekker recept? PRIMO heeft tal van heerlijke ideeën beschikbaar.

 

PRIMO PR403IB IJsblokjesmachine - IJsblokmaker met IJsschep - Kleine & Grote IJsblokjes - 1,8L - 12kg/24u - RVS

Een frisse cocktail of mocktail kan niet zonder ijsblokjes, denk aan een MOCKTAIL MET VLIERBLOESEM EN LIMOEN! Met de PRIMO ijsblokjesmachine heb je elke 9 minuten een nieuwe lading ijsblokjes, goed voor maar liefst 12 kg per dag. Of het nu gaat om een drankje na het werk of een groot feest, je hebt altijd voldoende ijs in huis. Dit toestel is voorzien van een handige uitneembare kuip en een ijsschep, zodat je in een handomdraai de perfecte ijsblokjes hebt.

 

PRIMO PR254OV Vrijstaande Oven - Heteluchtoven met Grillfunctie - 28L - 1500W - Zwart

Heb je een zomerse avond en zin in een snack? De PRIMO mini oven is ideaal voor een snelle hap. Met een capaciteit van 28 liter, een instelbare timer tot 90 minuten, en vier verschillende functies (zoals boven- en onderwarmte en hetelucht), kun je eenvoudig verschillende gerechten bereiden. Deze compacte oven bereikt snel de gewenste temperatuur en is perfect voor grillen, bakken of zelfs een mini-BBQ. Zo geniet je van een heerlijke maaltijd zonder gedoe!

 


PRIMO PR304IKP Inductie Kookplaat Vrijstaand - Elektrische Kookplaat 2 Pits - 2900W - Zwart

Voor een snelle, efficiënte maaltijd is de PRIMO inductiekookplaat een ideale keuze. Met twee kookoppervlakken van Ø 16 cm en Ø 20 cm, en een eenvoudig te bedienen touchscreen met draaiknoppen, bereid je moeiteloos een volledige maaltijd. Deze kookplaat heeft 10 verschillende warmtestanden en een digitale timer, zodat je altijd de perfecte temperatuur en tijd hebt voor jouw gerechten. Daarnaast is hij makkelijk schoon te maken, ideaal voor dagelijks gebruik.

Ontdek ons volledig assortiment 'Keukentoestellen' hier!

27 augustus 2024
22 mei 2022